Loading...
Menu

ACSTAC 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ACSTAC 2014

 

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων εργασιών έως 30 Νοεμβρίου 2013

Έως τις 30 Νοεμβρίου 2013 μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων μπορούν να υποβάλλουν τις  περιλήψεις των εργασιών τους, ώστε να συμμετάσχουν στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας – ACSTAC 2014 (Anatolia College Science & Technology Annual Conference) που θα διεξαχθεί από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2014 στο Κολλέγιο  Ανατόλια.
Το Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης & Τεχνολογίας οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Κολλέγιο Ανατόλια δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν τις εργασίες τους ως πραγματικοί επιστήμονες στο πλαίσιο ενός μοναδικού στον κόσμο συνεδρίου και να αναλάβουν πολλαπλούς ρόλους: από την παρουσίαση και την κριτική των εργασιών μέχρι και την οργάνωση του συνεδρίου.

Το ACSTAC 2014 τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, του CERN (European Organization for Nuclear Research) και του EPS (Εuropean Physical Society). Το Συνέδριο έχει ως σύνθημα «Humanities meet Science» και κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν εργασίες σχετικές με τους επιστημονικούς τομείς της Βιολογίας, της Χημείας και της Φυσικής, όπως και διαθεματικές εργασίες που συνδυάζουν Βιολογία / Χημεία / Φυσική / Μαθηματικά / Πληροφορική με κάποια από τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

To ACSTAC 2014 περιλαμβάνει νέες δράσεις (πραγματοποίηση εκθέσεων και κατασκευών, Science debate μέσω Skype, διαγωνισμό animation, Otium Café στις 23 Νοεμβρίου 2013, στις 5:30 στο Morley House).

Από την ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.acstac.gr) οι μαθητές μπορούν να  έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακή πλατφόρμα (OLSERP) που τους προσφέρει χρήσιμο υλικό για τη διεξαγωγή της επιστημονικής τους έρευνας.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν με εργασία τους στο ACSTAC 2014 θα πρέπει να στείλουν την περίληψη της (abstract 300 λέξεων) έως τις 30 Nοεμβρίου 2013.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιτροπές αξιολόγησης των εργασιών θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως τις 30 Νοεμβρίου 2013.

Πληροφορίες: Δρ Χάιδω Σαμαρά, συντονίστρια ACSTAC  (τηλ. 2310-398251, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..) Βλ. επίσης www.acstac.gr

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead